Суспільство  |  22.05.19  |  середа
 

В Японії до кінця року знищать всі мікрохвильовки

Недавні наукові дослідження довели, що мікрохвильові печі є шкідливими. Уряд Японії вирішив позбутися від них у країні до кінця року.

Про це повідомляє Noticias sobre.

За недотримання цієї вимоги, всім громадянам і організаціям, загрожує тюремний термін від 5 до 15 років, у залежності від тяжкості злочину.

Причина заборони використання мікрохвильовки в Японії пов'язана з дослідженнями вчених з Університету Хіросіми. Вони виявили, що мікрохвилі завдали більшої шкоди здоров’ю японців протягом 20 років, ніж бомбардування літаків США у вересні 1945 року.

Всі основні виробники цієї продукції Японії вже закрили свої фірмові магазини. У 2021 році планується зупинити Виробництво мікрохвильовок також призупиниться, згідно з планами, у Південній Кореї у 2021 році. Китай також планує відмовитися від мікрохвильових пічок в 2023 році.

Їжа, розігріта в мікрохвильовці, як прийшли до висновку вчені, має несприятливі вібрації, які дисгармоніюють з універсальними ритмами. Дослідники також провели експеримент, в ході якого помістили на мікрохвильовку 5 тарганів і залишили на 3 години радіатор на джерелі потужністю 3000 Вт в режимі "гриль". Експеримент призвів до загибелі всіх тарганів.

Винайдення мікрохвильовки почалося з розтопленого шоколаду.

Як і більшість винаходів, вона є випадковим результатом роботи інженера, котрий працював над проектом, пов’язаним з радаром.

У 1946 році доктор Персі Спенсер, інженер корпорації Raytheon, тестуючи так званий магнетрон, зауважив, що в його кишені розтанув шоколад. Хвилі магнетрона впливали на шоколадну плитку, викликаючи внутрішнє молекулярне збудження. Таким чином, нагріваючи вони розплавили м’який продукт.

Мікрохвильова піч працює завдяки магнетронній трубці, яка перетворює електричну енергію у високочастотні радіомікрохвилі. Вони "поглинаються" їжею, тобто електромагнітні хвилі розхитують "дипольні" молекули.

 
 

Коментарі (47) перегляди: 2231

 

Популярні новини на інших новинних ресурсах