Наука та ІТ  |  11.01.17  |  середа
 

Вчені пояснили причину обжерливості після вживання алкоголю

Фахівці поставили собі за мету пояснити, чому після тривалого вживання спиртних напоїв з'являється пристрасть до обжерливості.

Про це пише Nature Communications.

Зі слів дослідників, на посилення апетиту впливає речовина в головному мозку, ща має назву нейропід AgRP, яка починає вироблятися від тривалого вживання алкоголю.

Вчені встановили, що штучне блокування цієї речовини веде до значного зменшення тяги і до їжі, і до спиртного.

Нагадаємо, що вчені виявили ген, що пригнічує тягу до алкоголю. Генетики Південно-Західного медичного центру Техаського університету визначили ген, що пригнічує бажання вживати алкоголь.

Як повідомлялося раніше, вчені розповіли, як потрібно правильно снідати. Американські дослідники з університету Арізони впевнені, що для здоров'я і ідеального самопочуття кожній людині необхідний дуже ситний сніданок.

 
 

Коментарі (3) перегляди: 558

 

Популярні новини на інших новинних ресурсах

Loading...