У львові  |  09.08.18  |  четвер
 

У Львові ветеран АТО відкрив рибний ресторанчик

Рибний ресторанчик Fisher відкрив у Львові колишній боєць АТО Сергій Бондарук. Він є засновником і шеф-кухарем закладу.

Про це повідомляє "Твоє місто".

Рибні страви є основною концепцією ресторанчика Fisher. Серед основних страв у меню стейк з лосося, форель, тілапія, короп по-домашньому. Крім риби, тут готують пельмені, австрійський шніцель та курячі нагетси. 

Власник кафе – львів’янин Сергій Бондарук розповідає, що куховарство починалось для нього як хобі, але вже протягом 10 років він займається цим професійно. В АТО Сергій отримав серйозну травму - його руки пошкодили осколки. Після цього він лікувався та проходив реабілітацію у львівському військовому госпіталі, що на Личаківській. Сергію, на подив лікарів, вдалося відновити їхню працездатність. Після повернення з фронту він вирішив відкрити свою справу. 

Дружина Сергія Ірина зазначила, що вони подались на програму фінансової підтримки учасникам АТО для відкриття власної справи, але їм не вдалось отримати грант. Тому довелось взяти кредит і скористатись фінансовою підтримкою батьків. 

Підготовка до відкриття ресторанчика тривала майже місяць. Дизайном закладу займалась Ірина. Сім’я вирішила, що основною стравою повинна бути риба, бо у Львові зовсім небагато закладів, які спеціалізуються на рибних стравах. За бажанням відвідувача будь-яку рибу з меню можуть приготувати за іншою технологією — на пару, запекти або обсмажити. В майбутньому засновники закладу хочуть розширити асортимент й на інші морепродукти – креветки, краби та інше. 

 
 

Коментарі (3) перегляди: 532

 

Популярні новини на інших новинних ресурсах

Loading...